K poskytování služeb a správné funkčnosti tyto webové stránky používají soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pokud nesouhlasíte, prosím, opusťte tyto stránky. Více informacíSouhlasím
Prohlédněte si katalog

600x320

prodejna

Najdete nás na facebooku

Ochrana osobních údajů

Velmi si vážíme Vaší důvěry a ochraně Vašich osobních údajů před neoprávněným nakládáním věnujeme maximální pozornost. Vaše objednávky, osobní údaje a data, které zadáváte pro uskutečnění objednávky, jsou chráněny technickými bezpečnostními systémy. Naše ustanovení týkající se ochrany údajů jsou v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně osobních údajů tedy General Data Protection Regulation (GDPR)

Správcem vašich osobních údajů je Libuše Podzimková provozovatelka eshopu Mladý Svět. IČ 05748542
Kontaktní údaje: tel. +420 724 246 950 / email: obchod@mlady-svet.cz

Zjišťování údajů

Kupující bere na vědomí, že pro účely uzavření kupní smlouvy, její následné plnění (zpracování objednávky, zajištění vyskladnění a doručení zboží) a případného řešení práv z vadného plnění (reklamací) správce zpracuje a uchová v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen GDPR), jeho osobní údaje v následujícím rozsahu: jméno, příjmení, adresa, e-mail a telefonní číslo. 
Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním a zažádat o výmaz. Prodávající se zavazuje poskytnout tyto informace kupujícímu nejpozději do jednoho měsíce od obdržení žádosti.

Využití a zpracovávání Vašich údajů

Při zpracování Vašich údajů - jméno a příjemní, adresa, email a telefoní číslo, máme vždy na zřeteli nutnost zajistit jejich ochranu v souladu se zákonnými ustanoveními. 

Osobní údaje budou správcem uloženy po dobu nutnou ke splnění smlouvy (zpracování objednávky, vyskladnění a doručení zboží) a dále po dobu zákonné záruky (24 měsíců od převzetí zboží) či po dobu poskytnuté záruky smluvní.

Kupující bere na vědomí, že správce má dle § 31 zákona o účetnictví (č. 593/1991 Sb.), povinnost uschovat účetní doklady a účetní záznamy (faktury) po dobu 5 let počínajících koncem účetního období, kterého se týkají. Správce má také povinnost vyplývající z § 47 zákona o správě daní a poplatků (č. 337/1992 Sb.) uchovat fakturu po dobu 3 let od konce zdaňovacího období, v němž vznikla daňová povinnost.

Email kupujícího je dále využíván k zasílání obchodních sdělení eshopu Mladý Svět a to pouze s výslovným souhlasem kupujícího. Kupující může prodávajícímu kdykoli sdělit, že chce ukončit zasílání obchodních sdělení, a to na elektronickou adresu (info@mlady-svet.cz) nebo přímo v každém obchodním sdělení, aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady. 

Díky našemu Newsletteru máte možnost pravidelně získávat nejnovější informace o neustále se měnících akcích a našich výrobcích a slevách. Náš Newsletter budete dostávat pouze v případě, pokud jste nám k tomu výslovně udělili svůj souhlas.

Poskytování údajů

Pokud je to v souvislosti s realizací objednávky, dodáním a doručením zboží nutné, poskytujeme Vaše údaje našim partnerům za účelem doručení zboží prostřednictvím třetích osob zajišťující přepravu zásilek a plnění smluvních ujednání. Tito partneři se vůči nám zavazují v souladu se zákonnými ustanoveními k důvěrnému zacházení s Vašimi údaji i k dodržování našich standardů týkajících se ochrany údajů. Našim partnerům nedovolujeme předávat údaje našich zákazníků třetím osobám za účelem podnikání.

Oprava, změna a vymazání osobních údajů

Své údaje si můžete kdykoli prohlížet, upravovat nebo mazat v sekci registrace „ Registrace - Můj účet “ po zadání Vaší e-mailové adresy a hesla. Pokud své heslo zapomenete, najdete na přihlašovací stránce odkaz „Zapomenuté heslo?“, prostřednictvím kterého se dostanete k formuláři – ten prosím vyplňte a po zadání své, nám známé e-mailové adresy nám ho zašlete. Na tuto Vaši e-mailovou adresu Vám potom pošleme heslo nové.
Upozornění: Své heslo nikdy nepředávejte třetí osobě, po použití se vždy odhlašte ze svého účtu.

Právo na informace a na vyslovení nesouhlasu

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Jsme proto připraveni Vám kdykoli zodpovědět Vaše dotazy ohledně zpracování Vašich osobních údajů.
Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním a zažádat o výmaz. Prodávající se zavazuje poskytnout tyto informace kupujícímu nejpozději do jednoho měsíce od obdržení žádosti.

V případě pochybností o zpracovávání osobních údajů má kupující právo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů, který je v této oblasti dozorovým orgánem, a podat k němu stížnost.

Se zpracováním Vašich údajů můžete kdykoli vyjádřit nesouhlas prostřednictvím krátkého písemného sdělení, které zašlete na e-mail info@mlady-svet.cz Vaše údaje budou na žádost upraveny nebo kompletně vymazány.

Cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou Vaším prohlížečem ukládány na Vašem počítači. Cookies umožňují našim systémům rozpoznat Váš prohlížeč a např. Vám naši reklamu na speciální akce ukazovat jen omezeně. Cookies nám umožňují optimálně přizpůsobit naši internetovou nabídku Vašim potřebám.

V nápovědě, která je součástí menu většiny webových prohlížečů, se dozvíte, jak zajistit, aby Váš prohlížeč neakceptoval nové cookies, jak Vás může Váš prohlížeč upozornit na to, že obdržel nové cookies, nebo také jak všechny cookies, které jste obdrželi, vypnete. My Vám ale doporučujeme nechat funkce cookies plně v provozu, protože pouze pomocí cookies je možné smysluplně regulovat naši reklamu. Cookies nezpůsobují na Vašem počítači žádné škody a neobsahují žádné viry.

Technické zabezpečení našich webových stránek

Technické zabezpečení webových stránek - eshopu MLADÝ SVĚT.  SSL bezpečnostní certifikát (šifrování dat) COMODO RSA Domain Validation Secure Server CA, PKCS #1 SHA-256 With RSA Encryption. Zabezpečení serveru a zabezpečení proti úniku dat zajištují následující služby: fail2ban, postfix, spamassasing, Eset linux Mail Security, amasisd. Zároveň všechny uživatelská data, databáze a emaily jsou dostatečně a pravidelně zálohovány proti selhání HW HDD je použivána technologie RAID 1.

 

Obsah toho webu nesmí být v žádném případě bez písemného souhlasu dále publikován.

© Všechna práva vyhrazena. www.mlady-svet.cz Vytvořila firma IT Partner

logo-svetle-paticka