K poskytování služeb a správné funkčnosti tyto webové stránky používají soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pokud nesouhlasíte, prosím, opusťte tyto stránky. Více informacíSouhlasím
Prohlédněte si katalog

600x320

prodejna

Najdete nás na facebooku

Ochrana osobních údajů

Velmi si vážíme Vaší důvěry a ochraně Vašich osobních údajů před neoprávněným nakládáním věnujeme maximální pozornost. Vaše objednávky, osobní údaje a data, které zadáváte pro uskutečnění objednávky, jsou chráněny technickými bezpečnostními systémy. Naše ustanovení týkající se ochrany údajů jsou v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.

Zjišťování údajů

Osobní údaje jsou na našich webových stránkách vyžadovány pouze v technicky nutném rozsahu. Zjištěné údaje nejsou v žádném případě prodávány ani nejsou využívány jiným komerčním způsobem. Osobní údaje jsou vyžadovány v rámci procesu tvoření objednávky, při registraci, při objednávání našeho “newsletteru” a při zasílání dotazů nebo požadavků prostřednictvím kontaktního formuláře.

Využití Vašich údajů

Při zpracování Vašich údajů máme vždy na zřeteli nutnost zajistit jejich ochranu v souladu se zákonnými ustanoveními. Vždy, když máte při návštěvě našich webových stránek možnost zadat osobní údaje, prosíme Vás, abyste si sami pro sebe stanovili, které údaje nám chcete poskytnout. Políčka, která jsou označena jako povinná, je třeba vyplnit, aby mohl být Váš dotaz nebo Vaše objednávka zpracovány. Další údaje jsou uváděny dobrovolně a později využívany ke statistickým účelům.

Využití Vašich údajů k marketingovým účelům / Newsletter

Vaše údaje dále v souladu s platnými právními předpisy ohledně ochrany osobních údajů využíváme k našim vlastním marketingovým účelům. Rozesíláme Vám informace prostřednictvím Newslettru kde se snažíme prezentovat právě probíhající akce či produty, které jsou pro Vás zajímavé. S takovýmto využitím Vašich údajů můžete kdykoli vyjádřit nesouhlas prostřednictvím krátkého písemného sdělení, které zašlete na e-mail info@mlady-svet.cz 

Díky našemu Newsletteru máte možnost pravidelně získávat nejnovější informace o neustále se měnících akcích a našich výrobcích a slevách. Náš Newsletter budete dostávat pouze v případě, pokud jste nám k tomu výslovně udělili svůj souhlas.

Poskytování údajů

Pokud je to v souvislosti s realizací objednávky, dodáním a doručením zboží nebo propagací nabídky našich produktů nutné, poskytujeme Vaše údaje našim partnerům za účelem doručení zboží prostřednictvím třetích osob zajišťující přepravu zásilek a plnění smluvních ujednání. Tito partneři se vůči nám zavazují v souladu se zákonnými ustanoveními k důvěrnému zacházení s Vašimi údaji i k dodržování našich standardů týkajících se ochrany údajů. Našim partnerům nedovolujeme předávat údaje našich zákazníků třetím osobám za účelem podnikání.

Oprava, změna a vymazání osobních údajů

Své údaje si můžete kdykoli prohlížet, upravovat nebo mazat v sekci „Můj účet“ – po zadání Vaší e-mailové adresy a hesla. Pokud své heslo zapomenete, najdete na přihlašovací stránce odkaz „Zapomněli jste heslo?“, prostřednictvím kterého se dostanete k formuláři – ten prosím vyplňte a po zadání své, nám známé e-mailové adresy nám ho zašlete. Na tuto Vaši e-mailovou adresu Vám potom pošleme náhradní heslo.

Upozornění: Své heslo nikdy nepředávejte třetí osobě, po použití se vždy odhlaste ze svého účtu.

S využitím Vašich údajů můžete kdykoli vyjádřit nesouhlas prostřednictvím krátkého písemného sdělení, které zašlete na e-mail info@mlady-svet.cz Vaše údaje budou na žádost upraveny nebo kompletně vymazány.

Cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou Vaším prohlížečem ukládány na Vašem počítači. Cookies umožňují našim systémům rozpoznat Váš prohlížeč a např. Vám naši reklamu na speciální akce ukazovat jen omezeně. Cookies nám umožňují optimálně přizpůsobit naši internetovou nabídku Vašim potřebám.

V nápovědě, která je součástí menu většiny webových prohlížečů, se dozvíte, jak zajistit, aby Váš prohlížeč neakceptoval nové cookies, jak Vás může Váš prohlížeč upozornit na to, že obdržel nové cookies, nebo také jak všechny cookies, které jste obdrželi, vypnete. My Vám ale doporučujeme nechat funkce cookies plně v provozu, protože pouze pomocí cookies je možné smysluplně regulovat naši reklamu. Cookies nezpůsobují na Vašem počítači žádné škody a neobsahují žádné viry.

Technické zabezpečení našich webových stránek

Technické zabezpečení webových stránek - eshopu MLADÝ SVĚT.  SSL bezpečnostní certifikát (šifrování dat) COMODO RSA Domain Validation Secure Server CA, PKCS #1 SHA-256 With RSA Encryption. Zabezpečení serveru a zabezpečení proti úniku dat zajištují následující služby: fail2ban, postfix, spamassasing, Eset linux Mail Security, amasisd. Zároveň všechny uživatelská data, databáze a emaily jsou dostatečně a pravidelně zálohovány proti selhání HW HDD je použivána technologie RAID 1.

 

Obsah toho webu nesmí být v žádném případě bez písemného souhlasu dále publikován.

© Všechna práva vyhrazena. www.mlady-svet.cz Vytvořila firma IT Partner

logo-svetle-paticka